SkinPen

Skinpen er en utrolig effektiv behandlingsform mod bl.a. rynker, acne, ar, solskoldet hud, strækmærker, operationssar der ikke er så flotte og pigmentforandringer i din hud. Behandlingen bygger på den videnskabelige dokumenterede metode, der i daglige tale kaldes CIT ”Collagen Induction Therapy”. På dansk kaldes den for ”kollagen-stimulerende” behandling.

Skinpin bruges til at stimulere og nærmest ”genoplive” din hud. Jo ældre man bliver jo mindre kollagent producerer din hud og den mister sin volumen og den begynder desuden, at ”hænge lidt” og vi får små linjer og rynker.

Man anbefaler derfor, at bruge SkinPin til

– Acne og ar
– Hudforyngelse
– Store porer
– Rynkebehandling
– Solskadet hud
– Strækmærker og
– Operations ar

Metoden af brugen af SkinPen CIT er, at stimulere huden til selv at producere nyt kollagen væv i underhuden. Når man stimulerer ved hjælp af små nåle laver man mange tusind mikropenetreringer i underhuden. De mikroskopiske ”punkteringer” af huden der bryder kapillærerne lige under hudens overflade og på denne måde skabes der nyt kollagent væv. Denne proces tager op til 4 uger. Inden en behandling påføres huden et udvalgt serum med aktive stoffer, der passer til din hud.

Første stadie er en grundig afrensning og desinficering af din hud. Herefter vil det udvalgte serum blive påført. Selve behandlingen med nålene varer ca. 10-15 minutter og efterfølgende vil dit ansigt blive masseret med kølende Himalaya-saltkugler.

Umiddelbart efter behandlingen vil din hud være rød og varm. Dette vil dog aftage efter ca. 4 timer og være væk efter 12-18 timer.

 

Type Pris
Rejuvenation (1 time)
Pris for en behandling 950,-
pris for 4 behandlinger 3.400,-
Rynkebehandling(øjne / mund) – sælges kun i serie af 4 – enkel prisen er for opfølgningsbehandling
Pris for en behandling 950,-
pris for 4 behandlinger 3.400,-
Acne behandling – sælges kun i serie af 4- enkel prisen er for opfølgningsbehandling. Sælges altid med creme.
Pris for en behandling 1.250,-
pris for 4 behandlinger 4.500,-
Strækmærke behandling – sælges kun i serie af 4- enkel prisen er for opfølgningsbehandling. Sælges altid med creme.( behandlings område maks ca 20*20 cm)
Pris for en behandling 1.250,-
pris for 4 behandlinger 4.500,-
skinpen-behandling-med-logo