Permanent Makeup

Øjenvipper, eyeliner og læber

Den ideelle løsning for kvinder der ønsker et flot udseende 24 timer i døgnet

Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk gennem en næsten usynlig korrektion, så kan enhver kvinde opnå et velplejet og udtryksfuldt udseende. Mange tror, at permanent makeup er en slags tatovering og at behandlingen holder hele livet. Dette er dog ikke tilfældet, idet permanent makeup ikke kommer lige så dybt ind i huden som en tatovering gør det og derfor ”kun” holder i 2-5 år. Farven vil aftage i løbet af de første 4-5 dage efter behandlingen med ca. 30-40%, hvorefter korrektionen vil fremstå naturlig of mere afbalanceret. Hos Solva indgår der i hver behandlings pris to opfølgningsbehandlinger. Dette sikrer dig et flot resultat der lever op til dine forventninger. Så hvis du efter din første behandling ønsker et mere intenst udtryk, så har du altså muligheden.

Der kan forekomme en del spørgsmål angående permanent makeup og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte Solva som kan hjælpe dig med, at få stillet din nysgerrighed på om permanent make-up er noget for dig og om det er det rette valg. Solva drøfter gerne dine tanker eller tvivl med dig, så du kan føle dig tryg i dit valg. Mikropigmentering er ikke det samme som tatovering da farvepigmenterne kun implanteres i det øverste hudlag 0,06 til 0,12 mm. Farvepigmentet er godkendt i henhold til EU direktiv for kosmetik, derfor er det også ideel hvis men er allergisk over for almindelig makeup.

Bryn
Hvis brynene er for korte, for smalle eller for lyse giver permanent makeup mulighed for korrektion. Brynene synes tættere og der kompenseres for manglende hår.

Eyeliner
Med en tynd streg kan vipperanden gøres tættere og øjets facon bliver smukt fremhævet. Med en lidt tykkere øjenlågstreg kan brugen af eyeliner helt erstattes.

Læber
En meget lille mund kan blive optisk forstørret og udviskede læbekonturer vil med permanent makeup kunne genoprettes og forskønnes.

Type Pris
Bryn 3.000,-
Eyeliner 1.800,-
Læber 2.500,-

Området heler sig i løbet af 7-10 dage, men op til 30 dage efter behandlingen, vil man stadig frastøde pigmentfarve. Det endelige resultat bliver vurderet efter to efterbehandlinger, som tilbydes gratis efter 4 og maks. 8 uger efter en grundbehandling. Permanent makeup kan kun anses som færdiggjort efter de tre obligatoriske behandlinger.

Personer som kan nikke genkendende til følgende, kan have stor glæde af Permanent Makeup:

  • Manglende eller begrænset hårvækst ved bryn og vipper
  • Hareskår
  • Allergi over for kosmetik
  • Usikre hænder
  • Brugere af briller og/eller kontaktlinser
  • Manglende pigment i læberne med udefineret læbekant
  • Alopecia
  • Før og efter Kemobehandling.