LPG Endermologie – Lipomassage.

Den kendte franskmand Luois Paul Guitay står bag denne teknik og den er en af de mest kendte behandlingsformer mod behandling af cellulitis, men den bruges også for at opnå andre æstetiske resultater som er med til at reducere de lokale fedtdepoter og opstrammer huden. LPG bruges til terapeutiske og medicinske formål.

Formålet med brugen af denne behandlingsform er, at;

– Forbedre healings processen både før og efter en kirurgisk fedtsugning.
– Former/omformer kroppens volumen ved, at opstramme huden
– Reducere lokale fedtdepoter med LPG lipomassage
– Øger effekten i vævet/huden ved at aktivere kroppens affaldsstoffer.
– Opstramme og forynge huden med LPG endermolift
– Udglatte områder med cellulitis gennem, LPG massage

LPG Endermologi – teknologi er en gennemprøvet metode til, på en mekanisk måde, at levere denne massage og bl.a. derfor kan ovennævnte resultater opnås. Resultatet af LPG behandlingen kommer dog også meget an på kundens samlede antal behandlinger og det skal understreges, at den ikke kan erstatte en fedtsugning eller en ansigtsløftning, men i stedet være med til at mindske. LPG har dog stadig også en meget positiv effekt på healingsprocessen efter en kirurgisk fedtsugning da den mindsker risikoen for de ujævnheder der kan komme.

Kunder som ikke lider af overvægt, som har en sundere livsstil og som er klare til at gennemgå en serie af behandlinger kan forvente de bedste resultater af endermologi. Selve behandlingen er afslappende og foregår ved, at et behandlingshoved danner en hudfold og ved hjælp af et vakuum suges huden op. Dette vakuum virker stimulerende på over- og underhudens bindevæv og er derfor med til, at aktivere og stramme huden op. Ca. 35 min tager en behandling og det anbefales, at man gør det 2 gange om ugen. LPG søger for, at de områder på kroppen der trænger mest til at blive strammet op, reduceres uden at andre områder, hvor der ikke kræves behandling, påvirkes heraf.

Type Pris
Prøvebehandling 400,-
1 behandling 500,-
5 behandling 2.075,-
8 behandling 3.200,-
lpg-siden